Hvordan oplever andre mine behandlinger?

Det er jo altid et godt spørgsmål, og det at benytte sig af psykoterapi, lige så vel som de andre ting jeg tilbyder, bliver det kun en succes hvis der er tillid og tryghed. Det kan man ikke altid læse sig til, men ofte kan andres udtalelser være med til at give et indblik, i hvordan man som behandler opfattes.

Jeg ønsker at mine klienter har den bedste oplevelse, og netop derfor har jeg lagt referencer op, så du kan læse hvordan andre har oplevet behandlingerne. Det skal jo være en god oplevelse for alle, det er mit højeste ønske.

Tag endelig kontakte til mig, hvis du har brug for uddybende spørgsmål, eller der er andet du mangler svar på.
Håber jeg må hjælpe dig – Pernille Weidner


Yazmin siger

“Jeg kan varmt anbefale Pernilles klangmassage.”
Jeg havde en skøn session. Hvor jeg følte mig meget afslappet og i god kontakt med kroppen. En oplevelse af, at lydene fra skålene mm. arbejdede dybt i min krop og sind. Det var som om, at skålene afbalancerede og centrede mig.

Jeg kunne mærke hvor der var ubalance i kroppen og hvor der var ressourcer.
Jeg var i kroppen, men følte også at jeg var ude og flyve. Jeg havde følelser under sessionen, så billeder mm. Lydene gav mig en oplevelse af, at ligge i en katedral eller at være ude i rummet. Det var en smuk og spirituel oplevelse.


Anonym klient

Jeg har gået hos Pernille i lidt over to år, og det er uden tvivl dét psykologiske forløb, som jeg har fået mest ud af.

Jeg har af flere omgange igennem mit liv gået hos forskellige psykologer. Hos Pernille arbejder vi på flere forskellige måder, det kan enten være bare en helt normal samtale, forskelligt arbejde med kroppen, eller bare at skabe en afstressende og rar atmosfære at være i. Jeg har udviklet mig utrolig meget ved at gå kontinuerligt hos Pernille, da der fra start af har været skabt tillidsfulde og trygge rammer. Derudover har Pernille givet mig utroligt brugbare værktøjer, som jeg fortsat bruger. Jeg har været meget glad for mit forløb hos Pernille, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.