Udover klangmassage har du også mulighed for at bestille en tid til lydhealing.

En lydhealingssession er anderledes fra en klangmassage, på den måde, at du ligger på en madras på gulvet. Det er ikke en helt lige så intens oplevelse, da skålene ikke bliver placeret på kroppen. Der er plads til 3 personer i min lille hytte, hvor jeg laver mine forskellige behandlinger. Ellers kommer jeg også ud og laver lydhealing og klangmeditationer.

Du ligger således bare, og nyder de forskellige klange, frekvenser og lyde fra mine klangskåle, syngeskåle, chimes, rainsticks mm.

Lydhealing går dybt ind i cellerne, og beroliger og afstresser dit nervesystem. Jo bedre du er til at slappe af i krop og sind og slippe kontrollen, desto bedre vil de afstressende lydfrekvenser virke på dig.

En lydhealingssession kan give dig en pause i fuldkommen ro og nærvær. Du giver din krop mulighed for at restituere, så du bagefter vil opleve dig meget mere groundet og rolig.

Når sindet og tankerne er på overarbejde,
kan kroppen ikke finde hvile

Lydhealing er for dig der savner ro og nærvær, og at kunne frigøre tanker og bekymringer. Lydhealing kan give dig afspænding og afstresning, samt overskud og energi.