Jeg er født i 1980 og bor i Taastrup med min kæreste og min hund.
Jeg er uddannet pædagog, og har tidligere bl.a. arbejdet på en døgninstitution for unge med forskellige diagnoser. I 2020 blev jeg uddannet psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut. Derudover har jeg taget forskellige kurser igennem årene som bl.a. mindfullness instruktør, positiv psykologi vejleder, ernæringskonsulent, fitnessinstruktør og som det nyeste, klangmassage behandler og klangaktør hos Anne Viese.

Jeg følte mig set, og mødt med omsorg og tryghed hos Pernille. Et nærvær og en forståelse jeg ikke har oplevet før.

Jeg har arbejdet med mig selv i mange år, på mange forskellige måder, og har derfor dyb respekt for det mod det kræver, at vende blikket indad, og tage sig selv alvorligt, med alt hvad det indebærer.

Jeg er nu kommet til et sted i mit liv, hvor det er roen jeg prioriterer højst. Jeg har levet i stress hele mit liv, og har nu fundet noget der virkelig virker, i forhold til at skabe ro og berolige nervesystemet.

Jeg har fundet ud af, at jeg er rigtig god til at skabe ro og tryghed, og har det seneste år skiftet retning, til primært at bruge klangene i min virksomhed. Det vil sige at, jeg bruger det meste af min arbejdstid i min virksomhed, på klangmassager, klangmeditationer og cacao ceremonier. Jeg tilbyder stadigvæk psykoterapeutiske forløb, men slet ikke i ligeså høj grad som tidligere, og synes det er fantastisk at kombinere de forskellige redskaber jeg har.

Jeg brænder for at skabe et trygt rum, uanset hvad jeg laver. For at komme helt ned i den dybe ro, kræver det at vi overgiver os og slipper kontrollen, og dette kræver en høj grad af tillid og tryghed.